Laseren rimpels

Laseren rimpels

Met het ouder worden ontkomen we er niet aan dat ook de huid veroudert. Het is een proces dat voor iedere individu weer anders verloopt en dat ook afhankelijk is van onze leefstijl. Maar de wens om mooi en vitaal ouder te worden leeft bij steeds meer mensen. We ontkomen er niet aan dat er op enig moment rimpels ontstaan. Rimpels zijn perse lelijk of maken mensen niet per definitie ouder, maar toch hebben we ze liever niet. 

Vragen of afspraak maken?
Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Rimpels in soorten en maten

Mensen hebben of krijgen op den duur allemaal rimpels. En daar is nog onderscheid in ook! We spreken van statische rimpels die bij een ontspannen, neutraal gezicht zichtbaar zijn en van mimische rimpels. Die laatste zie je alleen wanneer iemand lacht of fronst, boos kijkt et cetera. Daarnaast zijn er ook de zogenaamde ‘diepere groeven’. Door een afnemende hoeveelheid collageen wordt de huid minder elastisch en neemt het zelfherstellend vermogen van de huid af. 

Rimpels en groeven kunnen wij door middel van een non-ablatieve behandeling met de Lumenis ResurFX uitstekend behandelen. Hiermee kunnen wij zeer gericht een specifieke zone in bijvoorbeeld het gelaat behandelen.