Slappe huid

Laseren slappe huid

Huidverslapping is een gevolg van het klimmen van de jaren. De huid wordt slapper en gaat meer hangen omdat er minder nieuwe cellen worden aangemaakt. Dat geldt ook voor de aanmaak van elastinevezels en collageen die zorgen voor een soepele, veerkrachtige huid. Ook al sport je actief en eet je gezond er kan altijd een probleemgebied zijn waar je geen grip op hebt en daar willen veel mensen iets aan laten doen, zonder chirurgische ingreep. 

Vragen of afspraak maken?
Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Onderkin, hamsterwangen en andere huidproblemen

Probleemgebieden in de huid vinden we vooral in en rond het gelaat. Wie kent niet de onderkin, hamsterwangen of de kippennek? Vooral vrouwen voelen zich onzeker door dit soort problemen. Met de Lumenis M22 laser voorzien van de ResurFX module, pakken we het probleem van de slappe huid effectief aan en zorgen we voor een glad voorhoofd, strakke lippen, kaaklijn, hals en decolleté. 

Wij behandelen huidverslapping ook succesvol met de Dermapen, maar vaak kiezen onze klanten voor een laserbehandeling. Het hangt af van onze bevindingen tijdens de intake en jouw wensen, welk advies we hieraan verbinden.