Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Laseren tatoeages

Tatoeages worden veelal als sierlijke decoratie op het lichaam beschouwd, maar kunnen toch op enig moment niet meer passen bij het beeld dat je ervan had, op het moment dat je deze liet zetten. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van schaamte of spijt. In die zin kunnen we stellen dat de wens om een tatoeage te laten verwijderen even sterk kan zijn als de wens om er een te laten zetten.

Schattingen laten zien, dat ongeveer 10% van de Nederlanders een of meer tatoeages heeft. Daarvan heeft ongeveer de helft op enig moment spijt van het laten zetten van de tattoo en kiest ervoor om deze te laten verwijderen.

Vooral jongeren willen met het laten zetten van een tattoo een statement maken. Toch kan dit op latere leeftijd bijvoorbeeld het leggen van sociale contacten of het vinden van een baan bemoeilijken. Bij HuidZorg Drenthe hebben we de beschikking over een Q-switched Nd YAG laser, waarmee wij op effectieve en veilige manier tattoos kunnen verwijderen. Tot op heden doen wij dit overigens alleen bij tatoeages die zijn gemaakt met zwarte inkt.


Tijdens de laserbehandeling geeft het apparaat een zeer snelle lichtpuls met hoge energie, precies in het gebied waar dat nodig is. Die lichtpulsen worden geabsorbeerd door de inkt in de tattoo, waardoor de pigmenten als het ware worden vergruisd (in minuscule deeltjes) en door het lichaam verder worden opgeruimd.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia