Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Huidzorg en huidtherapie Zwolle

Ben je op zoek naar een goede en verantwoorde laserbehandeling en woon je in Zwolle? Of woon je in de omgeving van Zwolle? Het is slechts zo’n 30 minuten rijden en dan ben je bij Laserkliniek Drenthe in Hoogeveen. Laserkliniek Drenthe maakt deel uit van HuidZorg Drenthe en heeft vestigingen in Emmen en Hoogeveen. Met de meeste expertise en de beste laserapparatuur, willen wij ook voor jou graag de kliniek zijn, die veilige en vertrouwde laserbehandelingen bij uiteenlopende huidproblemen biedt.

Wij voeren diverse laserbehandelingen uit. Bij ons mag je rekenen op ervaring en deskundigheid maar bovenal ook op betrokkenheid bij wie je bent en wat je huidprobleem met jou doet. We weten wie we voor ons hebben en waar we voor staan en onze huidtherapeuten verdiepen zich in jouw specifieke huidprobleem om optimale kwaliteit en vermindering van óf een oplossing voor jouw huidprobleem te bieden. Wij voeren diverse laserbehandelingen uit en beschikken over de specifieke laserapparatuur waarmee we met verschillende lichtfrequenties elk huidprobleem de baas worden. Op een verantwoorde en veilige manier helpen wij jou van je huidprobleem af.

Laserbehandeling in Zwolle? Waarom niet in Hoogeveen?

Soms zijn er wachtlijsten in Zwolle wanneer je een laserbehandeling wilt ondergaan. En je wilt wel graag dat je huidprobleem zo snel mogelijk wordt behandeld en verholpen. Laserkliniek Drenthe helpt je graag aan een huid die je omarmt ofwel aan het omhulsel dat je koestert.

HuidZorg Drenthe heeft ook een vestiging in Emmen, maar wanneer je uit Zwolle of omgeving komt, dan is onze praktijk in Hoogeveen wellicht een voor de hand liggende keuze.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:

Je bent van harte welkom bij
Laserkliniek Drenthe

Laserkliniek Hoogeveen

Ben jij op zoek naar laserbehandelingen op maat voor jouw huid? Wij krijgen ook klanten uit Zwolle en omgeving en we heten ook jou van harte wel op onze praktijk in Hoogeveen. Sommige van onze klanten reizen toch al voor hun werk richting Hoogeveen (of Emmen) en combineren dat met een bezoek aan een van onze praktijken.


Bereikbaarheid

Je vindt HuidZorg Drenthe of laserkliniekdrenthe.nl aan de Van Limburg Stirumstraat 104 in Hoogeveen. Op loopafstand van het station en het winkelgebied in het centrum van Hoogeveen. Kom je met de auto? Voor onze praktijk kun je je auto gratis parkeren voor de duur van de behandeling.

Onze openingstijden in Hoogeveen zijn:

Maandag8:30-17:00 uur
Dinsdag11:30-20:00 uur
Woensdag8:30-17:00 uur
Donderdag8:30-17:00 uur en 18:00-20:00 uur
Vrijdag8:30-17:00 uurDisclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia