Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Lasertherapie Hoogeveen

HuidZorg Drenthe met vestigingen in Hoogeveen en Emmen, is ook voor jou het vertrouwde adres wanneer je een afdoende en verantwoorde laserbehandeling wilt ondergaan. Woon je in Hoogeveen en wijde omgeving, dan is vanzelfsprekend onze vestiging aan de Van Limburg Stirumstraat 104 het adres waar je het gemakkelijkst naar toe kunt gaan. Hier is ook onze gespecialiseerde laserkliniekdrenthe.nl gevestigd, waar we beschikken over de meest geavanceerde laserapparatuur.

Hiermee bieden wij veilige en vertrouwde laserbehandelingen bij uiteenlopende huidproblemen.

Onze huidtherapeuten hebben veel ervaring met laserbehandelingen en worden hierin voortdurend bijgeschoold. Bovendien mag je bij ons mag rekenen op ervaring en deskundigheid en bovenal ook op betrokkenheid bij wie je bent en wat je huidprobleem met jou doet.

We kennen onze klanten en e problematiek waarmee zij te maken hebben bij elke specifieke huidprobleem. Wij streven voortdurend naar optimale kwaliteit van onze dienstverlening, waarbij vermindering van en/óf een oplossing voor jouw huidprobleem onze focus is.

Onze openingstijden in Hoogeveen zijn:

Maandag 8:30-17:00 uur
Dinsdag11:30-20:00 uur
Woensdag8:30-17:00 uur
Donderdag8:30-17:00 uur en 18:00-20:00 uur
Vrijdag8:30-17:00 uur
Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia