Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Huidzorg en lasertherapie Emmen

HuidZorg Drenthe met vestigingen in Emmen en Hoogeveen, is ook voor jou het vertrouwde adres wanneer je een verantwoorde laserbehandeling wilt ondergaan. Woon je in Emmen en wijde omgeving, dan is onze vestiging aan de Boermarkeweg 50-G, hét adres waar je het gemakkelijkst voor een laserbehandeling of voor een andere vorm van huidtherapie naar toe kunt gaan. Wij zijn gevestigd tegenover het Scheperziekenhuis.

Onze gespecialiseerde laserkliniekdrenthe.nl beschikt over de meest geavanceerde laserapparatuur, waarmee ook jouw huidprobleem veelal kan worden behandeld en worden verholpen. Wij bieden veilige en vertrouwde laserbehandelingen bij uiteenlopende huidproblemen.

Onze huidtherapeuten hebben veel ervaring met laserbehandelingen en worden hierin voortdurend bijgeschoold. Bovendien mag je bij ons mag rekenen op ervaring en deskundigheid en bovenal ook op betrokkenheid bij wie je bent en wat je huidprobleem met jou doet.

We weten wie we voor ons hebben en waar we voor staan en onze huidtherapeuten verdiepen zich in jouw specifieke huidprobleem om optimale kwaliteit en vermindering van óf een oplossing voor jouw huidprobleem te bieden. Wij voeren diverse laserbehandelingen uit en beschikken over de specifieke laserapparatuur waarmee we met verschillende lichtfrequenties elk huidprobleem de baas worden. Op een verantwoorde en veilige manier helpen wij jou van je huidprobleem af.

Wij voeren uiteenlopende laserbehandelingen uit in onze klinieken in Emmen en Hoogeveen en beschikken over de specifieke laserapparatuur waarmee we met verschillende lichtfrequenties elk huidprobleem aan kunnen. Dat doen wij vanzelfsprekend op een verantwoorde en veilige wijze, waarbij jij je op je gemak voelt.

Onze openingstijden in Emmen zijn:

Maandag9:00-17:00 uur
Dinsdag8:30-17:00 uur
Woensdag8:30-17:00 uur
Donderdag oneven week8:30-17:00 uur
Donderdag even week8:30-13:00 uur
Vrijdag8:30-17:00 uur

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia