Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Huidtherapie en Huidzorg in Assen

Woon je in Assen en wil jij een veilige en perfecte laserbehandeling waarmee jouw huidprobleem wordt verholpen? Neem dan zeker Laserkliniek Drenthe in Hoogeveen eens in overweging. Laserkliniek Drenthe maakt deel uit van HuidZorg Drenthe in Hoogeveen en Emmen.

Vanuit Assen en omgeving ben je binnen een half uur in Hoogeveen
. Wij bieden jou de meeste expertise en de beste laserapparatuur en we zijn ook voor jou graag de kliniek, die vertrouwde en afdoende laserbehandelingen biedt, bij diverse huidproblemen.

Wij voeren allerlei laserbehandelingen uit die te maken hebben met de huid. Niet alleen onze deskundigheid en ervaring spelen een rol bij de keuze die mensen maken voor Laserkliniek Drenthe, maar het is bovenal ook onze betrokkenheid bij jou als persoon en bij het huidprobleem dat jij ervaart.

Onze huidtherapeuten verdiepen zich in jouw specifieke huidprobleem om optimale kwaliteit en vermindering van óf een oplossing voor jouw huidprobleem te bieden. Wij voeren diverse laserbehandelingen uit en hebben voor elk huidprobleem de specifieke laserapparatuur waarmee we met verschillende lichtfrequenties elk huidprobleem de baas worden. Op een verantwoorde en veilige manier.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:

Laserbehandeling in Assen? Waarom zou je niet naar Hoogeveen komen?

Soms zijn er wachtlijsten in Assen wanneer je een laserbehandeling wilt ondergaan. En je wilt wel graag dat jouw huidprobleem zo snel mogelijk wordt behandeld en verholpen. Laserkliniek Drenthe helpt je graag aan een huid die jou beschermt en waar je zuinig op bent.

Naast de vestiging in Hoogeveen, is HuidZorg Drenthe of laserkliniekdrenthe.nl ook gevestgd in Emmen. Maar wanneer je uit Assen of omgeving komt, dan is onze praktijk in Hoogeveen wellicht een voor de hand liggende keuze.

Je bent van harte welkom bij
Laserkliniek Drenthe

Bereikbaarheid

Je vindt HuidZorg Drenthe of laserkliniekdrenthe.nl aan de Van Limburg Stirumstraat 104 in Hoogeveen. Op loopafstand van het station en het winkelgebied in het centrum van Hoogeveen. Kom je met de auto? Voor onze praktijk kun je je auto gratis parkeren voor de duur van de behandeling.

Onze openingstijden in Hoogeveen zijn:

Maandag8:30-17:00 uur
Dinsdag11:30-20:00 uur
Woensdag8:30-17:00 uur
Donderdag8:30-17:00 uur en 18:00-20:00 uur
Vrijdag8:30-17:00 uurDisclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia